Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

tisdag 31 mars 2009

Sedan sist


Bilden ovan visar hur vi började babysången förra veckan, med bebisarna på en madrass framför oss. När vi sjungit några sånger fick de komma upp i famnen och så traskade vi runt och sjöng sånger med större rörelser.



I söndags provade Isabelle att sitta i egen stol för första gången! Till en början var hon väldigt skeptisk, men sen så. Uppallrad med kudde o filt satt hon riktigt bra och ville haffa allt som hon kom åt på bordet...mina bestick fick hon tag i och sen var det sås högt och lågt!


Igår var det återigen dags för BVC, vägning/mätning och vaccination stod på programmet. 8320g & 67cm löd resultatet - stora tjejen ju! Vaccinationen gick som förra gången; skrik och tårar från Isabelle och ett mammahjärta som värkte. Tur att J var med! Idag är det feber och gnällig bebis som gäller. Vi hoppas det går över idag annars blir det inte barnvagnsbio imorgon med I & C.

På måndag ska vi fotograferas för Hej Baby i NA. Vi lyckades boka tid precis när de börjat ta betalt. Från att vara gratis kostar det nu 400:- *suck* Men men, med i tidningen ska vi! Isabelles outfit är redan planerad... =D

1 kommentar:

tez sa...

jag ser fram emot å se er i na. :)