Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

lördag 24 oktober 2009

Fredag

När man är liten och nyfiken händer det att man däckar totalt när all uppståndelse är över!
Igår spenderade Isabelle och jag dagen med mormor i Askersund och Åsbro. Dagen började dramatiskt när Forden envisades med att få bromsstrul som gjorde navkapseln varm och morfar sa "ta mormors bil". Kvart i tio satte vi igång och flyttade bilbarnstolen mellan bilarna. Lite pilligt men det gick! Tjugo över tio var vi i Askersund och fem i halv elva infann vi oss hos doktorn. Bellan charmade alla medan mormor var upptagen hos doktorn :)
Efter läkarbesöket var det dags för mitt besök hos naprapaten. I Rygghälsans väntrum träffade vi på en mycket söt valp, alla tre blev förtjusta (till och med jag som inte är mycket för hundar!). Bellan tyckte han blev lite närgången när han slickade henne i ansiktet, men hon skrattade glatt när han tvättade hennes händer och gosade med henne!

TröttisBellan hade myror i hela kroppen och mycket svårt att sitta still när det var dags för lunch på Café Tutingen men ner gick den och vi andra två fick med nöd och näppe i oss våra räkmackor. Det är inte lätt att få matro med en envis och busig 11-månaders att passa!

På Askersunds Bakgård införskaffade vi bröd och Kullerstenar (mina favoritbullar), på Letex hittade vi söta barnkläder och en kofta till mig och sen åkte vi förbi morfars jobb och hälsade på samtidigt som mormor köpte dekoration till hallfönstret.

Väl tillbaka i Åsbro tog det inte lång tid innan Bellan somnade i mormors famn och sen sov hon bra länge i mormor & morfars säng - helt utslagen!

Vi som höll oss vakna fikade och tittade på hus på Hemnet bland annat.

När skruttan vakant och ätit bar det av hem till pappa i Örebro igen...i en liten röd Toyota. När vi imorgon ska till Laxå kommer den vara helt fullpackad; en bebis, en mamma, en vagn som tar upp HELA bagagen och två långa karlar (pappa och farbror) som kommer få vika ihop sig för att få plats!


Dessutom har jag två dagar i rad fått upptäcka hur osmidig vår vagn är! Den är för bred över bakhjulen, vilket gör det enormt svårt att komma fram på en rad ställen *suck* Dessutom börjar Bellan få för långa ben!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni är så välkomna!
Farmor