Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

måndag 12 april 2010

What did the doctor order?

Idag var Isabelle och jag till vårdcentralen. Hon var inte det minsta imponerad av doktorn som ville titta henne både i öronen och halsen. Öronen gick bra, men halsen vill hon inte medverka, men till slut gick det. Trumhinnorna i båda öronen var lite röda, men hon verkar inte ha ont så vi slapp antibiotika. Halsen såg bra ut och lungorna lät rena.

Vi blev skickade till lab för temp tagning och en snabbsänka. Lilla hjärtat var jätteduktig och sa inte ett pip när hon blev stucken. Ett litet plåster på det lilla, lilla såret och så ett klistermärke i handen :)

Doktorn konstaterade att det var en förkylning då febern gått ned och crp inte var så farligt förhöjd (24, <8 är normalt). Recept på Mollipect skrevs och förhoppningsvis hostar hon mindre nu när hon påbörjat behandlingen.

På vårdcentralen stötte vi på en mamma och dotter från vår föräldragrupp. Vi bestämde oss för att träffas någon dag framöver när båda tjejerna är friska. En ljusglimt i en annars grå dag!

Skruttan var ledsen efter sin middagslur och det kändes väldigt motigt att åka och jobba kväll, men kvällen här hemma har varit helt okej säger J och de har till och med skrattat och busat lite ♥

2 kommentarer:

Maggan sa...

Farmor har också blivit ordinerad Mollipect och jag är hemma idag. Hade en feberpärs igår och i natt.
Hoppas Lilla Hjärtat blir bra snart.

Maggan sa...

Hej! Jag skrev en kommentar är som inte tog, tydligen. Berättade just att både farmor och Bellan får Mollipect. Hoppas att Lilla Hjärtat är bättre nu. Jag har feber idag också, tredje dagen i sträck.
Hälsningar från Farmor