Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

torsdag 13 augusti 2009

Inte alltid så..

..fantastiskt att vara förälder. Nu erkänner jag villigt att det inte är helt fantastiskt roligt att vara mamma, det är faktiskt ganska jobbigt.
Vi har en dotter som antingen är vaken, envis och energisk eller sovandes. On eller off. Dessutom är hon enormt känslig för nya utvecklingssprång och blir jätteledsen när nya tänder ska spricka igenom. Det tär på en!
Jag börjar lära mig att det är helt okej att inte tycka att det är fantastiskt hela tiden, att jag får tycka att det är jobbigt och det är ovärderligt att kunna få hjälp med avlastning, om det så gäller några timmar!

Samtidigt är det helt underbart! Vi har världens sötaste lilla tjej. Hon är gosig och mysig och älskad av många! En liten ljusstråle.

Vi funderar på att söka dagisplats lite tidigare än vad vi tänkt. Då kanske hon får utlopp för sin energi lite lättare och får relationer till fler människor, både vuxna och barn!

1 kommentar:

Sofia* sa...

Ja det är ju absolut inte det lättaste att få de små liven att sova! ;-) Vi har testat metoden ett tag nu (i början med tre minuter) och det har faktiskt gett resultat. Många kvällar, när han är riktigt trött också, somnar han utan ett ljud. Så skönt! Men det var tufft i början. Många tårar båda från mor och son innan det började ge resultat, efter nån vecka. Men i slutänden är det ju värt det! Lycka till! :-)