Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

tisdag 20 januari 2009

Lyx!

Det känns enormt lyxigt att ha en tvättmaskin! Inget mer kånkande av stora blå ikeakassar till och från tvättstugan. Inget mer irriterat muttrande över andra hyresgäster som inte kan städa tvättstugan efter sig och som alltid lämnar tvättmedel kvar i maskinerna. Inga fler glömda tvättider!

I badrummet hänger en rejäl omgång med Bellans kläder, alldeles nytvättade och snart torra och redo att läggas ned i, den något besvärliga*, byrån. De få plaggen 40-tvätt J och jag hade i tvättkorgen fick också åka med.

Jag har spanat in att IKEA har en torkställning som är "på höjden". Den tar alltså upp mindre golvutrymme än vår som man viker ut. En sådan ska införskaffas till sommaren eftersom den får plats på balkongen och inget luktar så gott, förutom Bellan då, än tvätt som fått torka i solen!

Ytterligare en lyxig sak med vår tvättmaskin är att man kan fördröja starten i upp till massor av timmar om man vill. Jag kan med andra ord lasta den full på fredag kväll och så startar den av sig själv på lördag morgon, sen är allt klart tills man går upp!

Nu ska J äta och jag roa lillskruttan en stund innan hon ska få lite "mat".

Inga kommentarer: