Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

tisdag 7 april 2009

One of those days..

..Isabelle sov ganska bra i natt, men vaknade tidigt och ville upp. Hon var ganska så gnällig och det tog en bra stund innan hon kom till ro och kunde somna om. Det krävdes amning, näsdroppar och mycket vaggande. Vid nio vaknade hon för andra gången och då startades dagen på riktigt. J och jag hade fått sova några timmar extra där, men en dag som den här märks det knappt.

Skruttan hostar fortfarande, näsan är lite täppt och örat gör sig säkert ont för hon gnäller lite, speciellt om hon måste ligga en stund på ryggen. Det är ingen lätt match att få i henne antibiotikan, idag studsade jag runt och dansade framför henne för att få henne på bättre humör!

Sånna här dagar vet jag att man ska ignorera den växande klädhögen av tvätt som borde vikas, disken ska inte vara viktig och alla dammtussar borde ignoreras. Det är svårt! Sånna här dagar längtar man efter att någon skulle komma förbi med lunch, lite fika eller kanske ta Bellan ut på en lite tur. Vi hoppas den envisa förkylningen snart ligger bakom oss och att Isabelle är lika glad och sprallig som vanligt!

Inga kommentarer: